Haarlem

Address: Waarderweg 19. Waarderpolder, 2031 BN Haarlem.

Kitchenheroes – Chef Works

Tijdens kantooruren 09:00 – 17:30

Adres voor retouren en bezoek:

Waarderweg 19

2031 BN Haarlem

[email protected]

Tel. 06 820 165 01  (Indien niet goed bereikbaar – Zie hier beneden de vragen email)

Kantoor / showroom bezoek op afspraak

Kvk 70498121

NL858344750B01

Heeft u een vraag?

Wilt u een offerte? Vul hier uw gegevens in.


Vanuit Haarlem zijn wij bereikbaar via de gebruikelijke (sociale) kanalen tijdens kantoor uren van 10:00 – 17:00.

Chefskitchen is importeur van BRAGARD voor Nederland en Chef Works voor de Benelux. Dit maakt dat wij de grootste leveranciers zijn voor Horeca en Hospitality kleding in de Benelux.

U kunt ook ook bereiken via onze dealers. Wilt u in aanmerking komen als dealer in de Benelux. Neem dan contact met ons op [email protected]

Wilt u als consument bij ons bestellen dan kan dat via onze webwinkel. Daar zijn buiten de algemene voorwaarden ook aanvullende voorwaarden van toepassing bij online bestellingen en retouren. (zie hieronder).

Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust.

Pas-set

Aan het aanvragen van een pas-set zijn ook regels verbonden. U kunt bij ons een pas-set aanvragen voor het bepalen van uw maat of model. U bent zelf verantwoordelijk voor de artikelen die u ontvangt.

Bij beschadiging en vuil wordt het artikel bij u volledig in rekening gebracht. De eerste pas-set order worden de verzendkosten en retourkosten door ons betaald. Bij meerdere orders brengen wij deze kosten bij u in rekening. De artikelen van de pas-set worden gebruikt voor uw bestelling. Wij sturen een factuur mee met de pas-set. zodra wij deze weer goed en schoon terug hebben dan krijgt u van ons vanzelfsprekend weer een Creditnota.

Retouren

 

Aan retouren zijn vanzelfsprekend regels verbonden.

Retouren kunt u aanmelden via [email protected]. Hier geeft u aan wat u retour wilt sturen, en de reden van uw retour. 

Retouren dienen schoon, niet gedragen, en in originele verpakking retour komen. Wij maken foto’s van uw retour en beoordelen de producten. Immers als het product niet in goede staat retour komt kunnen wij deze niet meer verkopen.

Bij een retour waarbij u het product zelf verkeerd heeft besteld of gewoon afziet van uw bestelling, dan geldt het volgende:

ls het retour bedrag van uw werkelijke besteding (bedrag ex. btw en verzendkosten)  onder de €100,00 dan rekenen wij € 15,00 aan administratie en handling-kosten.

ls het te behouden bedrag van uw werkelijke besteding (bedrag ex. btw en verzendkosten)  boven de €100,00 is dan nemen wij de kosten voor retour voor onze rekening, zodra deze zijn goedgekeurd voor retour.

Voor adres: zie adres links. Kitchenheroes – Chef Works

U dient het product voor eigen kosten zelf retour te sturen.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop