Lockharte hals schort in canvas.
Lockharte hals schort in canvas.

De lockharte is een bijzonder schort. Soms is er een item in de collectie waar je blij van wordt. De lockharte is er één van. Het schort is verkrijgbaar in 6 mooie kleuren die overal bij past voor de zomer en aankomende winter.

Dit is niet het meest bijzondere maar de stof de prijs wel. Stel je voor dat je als klant lekker gaat eten, een wij tje drinkt op het terras of gaat lunchen. Je ziet de bediening, de keuken er goed uitzien. Met hun eigen kleuren en alles op elkaar afgestemd. Een sterke canvas schort met voldoende zakken en alles goed wasbaar. Je zit de grote zakken en nu komt het.. de straps die vaak rommelig loopt nu strak vast zit en die een andere kleur heeft.

De kleur bepaal jij. Dezelfde kleur of een heel ander contrast. Sterke canvas en passend bij de rest van de keuken en de kleur van het restaurant. En fijn is dat je maar één stuks van de straps nodig hebt en kan kiezen uit meerdere soorten kleuren schorten.

Hadden we al gezegd dat het schort een kruis bevestiging heeft op de rug. Ja even een wiskundige berekening maar éénmaal vast betekend dit dat hat schort niet trekt in de nek. Maar rustig op de schouders valt zodat je de hele dag geen last hebt van een vermoeide nek en schouders.

Een collectie waar je dus blij van wordt en nog blijer van de prijs .. check m in de webshop voor €39,99 ex. Echt je wilt niets anders . Kwaliteit schort voor bij je kokskleding.

chefworks

kokskleding

schort

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop